ZAŠTO NISTE LIJEPI NA FOTOGRAFIJAMA: Mali trikovi uz koje ćete biti fotogenični i bez fotošopa!

Svako se oseća jako srećno kada na fotografiji ispadnu baš onako kako su želeli. Obično se to dogodi sasvim slučajno, jer ne znaju baš svi tajnu kako da izgledate sjajno na svim fotografijama.

Većina ljudi koristi fotošop kako bi sredili svoj izgled, ali verujte nam, sve to možete da postignete i prirodno.

S obzirom da ima mnogo toga da se kaže, bolje je da pogledate ove trikove. Nastavite sa čitanjem!

1. Iskoristite svoje prelepe obline. Ako stojite kao vojnik to vam neće pomoći da pokažete kakvo telo imate i nikada nemojte da dozvolite da vam vise ruke.

2. Iskrivite malo telo za stilizovan izgled. Ipak pokušajte da izgledate prirodno, hjer previše savijanja može da deluje pomalo čudno.

3. Stajanje pravo ispred kamere daje osećaj kao da se slikate za zatvorsku fotografiju. Ako stojite sa strane skoro uvek ćete izgledati prirodno i lepo.

4. Iskrivite malo vaše telo i malo se savijte na napred, to će zaista promeniti vašu fotografiju.

5. Budite fleksibilniji pre nego pravi i uštogljeni. Takođe, to će pomoći da sakrijete i podbradak ako ga imate.

Kada držite ruku sa strane vašeg lica, obratite pažnju da držite sve prste zajedno, u suprotnom upropastiće detalj na fotografiji.

7. Stavite svu vašu težinu na jednu nogu i jednu nogu stavite ispred dok stojite po malo sa strane. Ovaj mali oslonac će vas prikazati opuštenijom i raspoloženijom. nemojte da zaboravite i da lice malo spustite.

8. Šta ako ste uradili sve kako treba, ali na kraju je ispalo da su vam butine predebele. U tom slučaju ne izlažite ih previše već skupite noge sa strane.

9. Spustite se niže za prirodniji izgled. Opet, butine mogu da budu vaš neprijatelj ovde.

10.Pokušajte da istegnete prste na nogama što više kada sedite na kauču sa ravnim podom. I sami mižete da primetite razliku.

Izvor: kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *