Pukao brak Bobe i Brene – Evo šta je pjevačica poručila!

Već se nekoliko sedmica, a čak i mjeseci govori da porodica Živojinović ima neke probleme. Mnogi mediji su pisali o tome, ali to nikada nije bilo zvanično potvrđeno. Sada se priča o tome da nema braka od poznatih ličnosti, kao i mnogih sa estrade, a da se nije raspao nekako.

Izgleda da ti parovi imaju mnogo problema, a da ih teško riješavaju. U skorije vrijeme se na svim naslovnim stranicama od novina pojavila jedna vijest koja je mnoge razočarala i pomalo šokirala. Ta vijest je bila da se radi o razvodu braka poznatog braka od Bobe i Lepe Brene.

Poznata pjevačica nije ništa htjela da govori na sve te priče, niti je htjela izjaviti barem nešto kako bi se to potvrdilo ili negiralo. Ipak, nije ništa govorila za novine, ali je odlučila da se obrati na jedan drugi način, a što je bilo preko društvenih mreža.

 

 

Ovako je izgledao taj status:

Obratila se svim svojim fanovima sa jednim statusom, a sa kojim je pokazala kako se ona trenutno osjeća, barem se tako predpostavlja. Mediji se već jedan duži period bave sa time da li će se poznati teniser i popularna pjevačica razvesti, a to je pitanje na koje nisu mogli dati odgovor, sve do sada.

Već se često po medijima piše u vezi nekih svađa koje je ova porodica imala, ali sve to na kraju svodilo na neke pirče. Ipak, postoji jedna stvar o čemu se govori da je potvrđeno, a to bi bilo da je brak od Bobe i Brene već sada na klimavim nogama, a da će se definitvno razvesti

 

kreacije.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.