Ovu curu (17) niko NE MOŽE GLEDATI U OČI duže od par sekundi – a vi?

Marnie-Rae Harvey vrlo je neobična 17-godišnja djevojka. Nema prijatelja i nikada ne izlazi iz kuće, a za sve je kriv neobičan poremećaj kojem doktori ne mogu pronaći povod – nekoliko puta dnevno krvari iz oka. BBC piše da je zbog neobičnog poremećaja obišla sve doktore, od oftalmologa do ginekologa, ali niko nije uspio pronaći što nije u redu.

 

Marnie-Rae kaže: “Peče me i prekrije cijelu zjenicu pa ne vidim”. Ovaj poremećaj utječe i na njezine uši, nos, desne, skalp, nokte i jezik.

 

Sve je počelo 2013. kada je počela kašljati krv. To se nastavilo do 2015. kada se probudila usred noći s licem prekrivenog krvlju jer je krvarila iz oči. Roditelji su pozvali hitnu.

 

Kada je hitna stigla, svi su ostali u šoku jer nikada nisu vidjeli takav slučaj. “Oči mi krvare i krv mi prekrije cijelo lice, a onda odjednom prestane i bjeloočnica ponovno postane bijela.”

 

Nakon prvog puta, počela je krvariti i iz drugih organa, a liječnici nikako ne uspijevaju pronaći uzrok. Jedino što su do sada uspjeli otkriti je da ima slabiji imunitet.

 

Zbog stalnog krvarenja nije uspjela niti maturirati, a stvari su sve ozbiljnije. Zbog neprestanog krvarenja stalno osjeća slabost, bole je kosti i mišići i razdražljiva je, a krvari i intenzivnije kada je blizu mjesečnice.

 

Liječnici su zbog toga pokušali intervenirati injekcijom Prostap 3 koja simulira menopauzu i može je učiniti neplodnom, no za sada su jedini rezultati promjene raspoloženja, znojenje i druge nuspojave menopauze. Krvarenje nije prestalo.

 

Sljedeći specijalist koji je na redu je dermatolog, a samo je pitanje vremena kada će se obratiti nekom stručnjaku za paranormalne pojave.

(Net.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.