Da li znate čemu ZAISTA služi ova ručka? Kladimo se da vam OVO NIJE PALO NA PAMET

Zahvaljujući internetu, možemo u svakom trenutku da saznamo sve što nas interesuje. A tu snagu interneta jedna tinejdžerka iz Kalifornije iskoristila je kako bi pitala na Tviteru čemu služi ona drška iznad sedišta automobila.

Da, svi znamo čemu služi drška, nema potrebe da se uzbuđujete. I takvi, odmah spremni na ozbiljne razgovore odmah su drčno i odgovorili da služi starijim ili povređenim osobama da lakše izađu iz kola. Znali smo to, naravno. Ali čemu zaista služi?

– Služi da pomogne da ti pazusi ostanu suvi kada leti otvoriš prozor – jedan je od najlošijih kreativnih odgovora koje je dobila.

A onda je usledio pravi odgovor:
dlna3bbxuaa8bpc

– Služi da se moja mama dramatično za nju uhvati svaki put kada naiđemo na krivinu dok vozim – napisala je jedna tviterašica i to je odgovor koji su svi čekali.

– To je drška sa porukom “voziš prebrzo” – slažu se ostali.

-Mene čudi kako i dalje stoji na mestu u mojim kolima, jer se moja mama svaki put kad je vozim grčevito drži za nju – kaže jedan momak.

To je odgovor koji se čekao, a svaki vozač zna koliko je iritantno kada se suvozači ili putnici iza njega tako uplašeno celu vožnju drže za tu ručku, zar ne?

zena.blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.