Uzmite OVO 3 puta sedmično i eliminišite MASNOĆE sa trbuha u rekordnom vremenu!

Abdominalne masnoće su najteži oblik masti kada je u pitanju brzina kojom ih se rješavamo. Ovo može uticati na žene i muškarce bilo koje dobi, ali su ipak žene sklonije nagomilavanju masti na trbuhu.

Za sagorjevanje svih masti sa stomaka potrebno je puno rada i odricanja, mi ćemo vam pokazati fantastično prirodno sredstvo koje će vam pomoći u skidanju masti u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Potrebni sastojci:

1 štapić cimeta
1 kašika korijena maslačka
1 kašika ribanog đumbira
1 ½ šolje vode
2 kašike medapriprema
Nekoliko listića mente
Priprema i način korištenja:

Priprema je veoma jednostavna, samo pomiješajte sve sastojke u loncu i kuhajte ih dok ne prokuha, a nakon toga ostavite na laganoj vatri nekih 10tak minuta.

Pripremljen napitak pijete 3 puta dnevno tri puta sedmično, a prvo piće se pije ujutro na prazan stomak. Drugi put pijete nakon ručka a treći put pijete neposredno prije odlaska u krevet.

Pored konzumiranja ovog napitka, vi morate jesti zdravo i vježbati minimalno tri puta sedmično (neke vježbe kod kuće, hodanje, trčanje i sl).

Prve rezultate ćete uočiti već nakon tri sedmice. Izmjerite obim vašeg stomaka prije nego krenete sa ovim napitkom pa onda izmjerite nakon tri sedmice, sigurno ćete biti iznenađeni rezultatima.

HomePage

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *