Najbolja dijeta koja vam čuva zdravlje: 10kg manje za MJESEC dana!

Ovih mjesec dana mogu da vam promijene život i tijelo na bolje, ne samo da ćete da gubite salo, već ćete se osjećati bolje, a to ćete vidjeti već poslije dva dana!

Počeće da vam raste kosa zdravije, nokti, koža će vam se pročistiti. Poenta je da izbjegavate ugljene hidrate, ali biće vam lako, vjerujte!

Samo od ponedeljka do subote izbacićete ugljene hidrate, a u nedelju ćete ih jesti za doručak i ručak. Onda od ponedjeljka ispočetka.

MOŽETE DA JEDETE:

– Svaku vrstu mesa (sem masne svinjetine, ali može čisto svinjsko)
– Mliječne proizvode, sa što manje ugljenih hidrata i ne pretjerujte sa ovim namirnicama, feta, jogurt pola litra i kačkavalj…
– Povrće (Sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, malo paradajza, tikvice, špargla, celer, spanać, rukola… baš sve zeleno i ponešto od drugih boja)
– Jaja na sve načine, ako ih pržite, onda sa malo ulja, kašika supena!
– Orašasti plodovi (badem, orah, kikiriki.. ali od ovih namirnica šaka dnevno)
– Voda je jako bitna tokom cijelog dana, oko 2,5 litra minimum

NE SMIJETE DA JEDETE NIKAKO

–  Bilo kakvo pecivo, odnosno brašno nikako…
–  Voće nikako, ali do nedjelje
– Krompir, soja, pasulj, boranija, opet ponavljamo nikako tjesteninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše.
– Sokovi, šećer nikako

Prvu listu koristite prvih 6 dana, sedmi dan unosite za doručak i ručak tjesteninu krompir, sve sem slatkog, ako morate slatko, onda uzmite med ili neki integralni keks, par komada… Onda se vraćate na prvi dan i opet idemo bez ugljenih hidrata.

Za mjesec dana ćete izgubiti minimum 10 kilograma, sigurno i više. Ova dijeta napada mastina najbolji način, a pritom čuva mišić.

http://www.kolektiv.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *