O OVOME BRUJI INTERNET: Oni su HEROJI i njihova ljubav će vas naučiti mnogo! (FOTO)

Fotografija koja je počela da kruži internetom oduševila je sve bez obzira na godine i pol. Naime, status jednog momka koji je uspio da prebrodi opaku bolest i to zahvaljujući podršci njegove tadašnje djevojke, sadašnje supruge, potpuno će vas raznježiti. On je pored ovog statusa objavio i fotografiju iz najtežeg perioda njegovog života.

“Slika 5 dana nakon hemioterapija i jako teške operacije stomaka… moja kilaža oko 55 kg maksimalno. Ja u teškim bolobima.Jasno je k`o zaslužuje moju svu ljubav! Voljela me je i sa 48 kilograma.Voljela me je i bez trepavica i kose.Voljela me je kad sam bio nesnosan, najgori i najbolji.Išla na kraj svijeta za mene.Spavala po bolničkim hodnicima dok sam se liječio!Bežala sa posla i dolazila da spava sa mnom u bolničkom krevetu dok je sestre ne istjeraju.Bilo je dana kada nije spavala po 4 dana i noći.Nikad nije rekla “umorna sam“.

Bila je mlada, imala 18 godina i mogla da kaže “ajde bre ćao, šta će mi bolesnik sa rakom“, kao što bi 99% fu*si reklo danas, ali ne, ona je ostala jača nego ikad i pobijedili smo, zajedno.Danas imamo predivnu princezu i planiramo još mnogo malih anđela.Volim te, ljubavi“, riječi su poslije kojih ćete se naježiti.

Razmislite, ljubav je ono što pokreće ljude i ako imamo ljubav i podršku voljene osobe možemo mnogo toga da postignemo! Tražite samo poštovanje, zaboravite na novac i izgled, to je prolazno. Ono što ostaje jeste duša čovjeka, ne mijenja se koliko god godina neko imao!

(Kurir) 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *