VIJEST GODINE-ŠUMAHER POBIJEDIO BOLEST!! USTAO IZ KOME I PROGOVORIO PRVE RIJEČI,DA LI SAM POBIJEDIO ?-DJELITE SVIII !!!

VIJEST GODINE-ŠUMAHER POBIJEDIO BOLEST!! USTAO IZ KOME I PROGOVORIO PRVE RIJEČI,DA LI SAM POBJEDIO ?-DJELITE SVIII !!! HVALA TI BOZE
Legenda Formule 1, Michael Schumacher, probudio se iz kome nakon skijaške nesreće koja ga je 29. prosinca prikovala uz krevet, potvrdila je njegova obitelj.
Schumacher inače živi u Švicarskoj, u Glandu, gradiću smještenom između Ženeve i Lausanne, na obali jezera Léman.
Njegova je obitelj zahvalila svima na porukama potpore: “Sigurni smo da mu je to pomoglo”.
“Schumacherova obitelj se zahvaljuje liječnicima, medicinskim sestrama i terapeutima u Grenobleu, kao i svima ostalim koji su napravili odličan posao u ovih nekoliko mjeseci”, dodala je glasnogovnornica.
BIOGRAFIJA MICHAELA SCHUMACHERA:
Michael Schumacher najuspješniji je vozač formule 1 svih vremena, tijekom karijere osvojio je rekordnih sedam naslova svjetskog prvaka, a sa 91 “Grand Prix” pobjedom rekorder je i po broju trijumfa u F1.
Rođen je 3. siječnja 1969. u Huerthu u Zapadnoj Njemačkoj, a već s četiri godine postao je članom lokalnog karting kluba i tako postao najmlađi kartingaš na svijetu.
Nakon što je 1987. postao europski prvak u kartingu, već je sljedeće godine dobio priliku u natjecanjima u formuli Ford i formuli Koenig. Godine 1990. postao je njemački prvak u formuli 3, a tijekom 1990. i 1991. godine vozio je utrke prototipova za momčad Sauber-Mercedes da bi u kolovozu 1991. dobio priliku debitirati u formuli 1.

 

novostidanas17.blogspot.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.