Savršena dijeta – 12,3 kilograma za 28 dana!

Četvrti pregled. Moram priznati da su rezultati bili šokantni i za mene. Dobar pisac bi napravio uvod, razradu pa zaključak, ja jednostavno ne mogu – već pravo na temu. Za prve četiri nedelje programa, koliko za sad traje ova dijeta, oslabio sam 12,3 kilograma.

vvv

Što sam duže u ovom programu sve je lakše, poprilično smo ovladali sistemom i uspeh je očigledan. Par puta smo pogledali recepte za zdravu hranu na Internetu. Nisam siguran, ali to nije prava stvar za ovako nešto, sve što smo našli uvek vuče na vegetarijansku, posnu ili makrobiotičku ishranu. Onda smo shvatili da u stvari zdrava hrana u svojoj osnovnoj verziiji nije uopšte koncept ove dijete. Koncept je jednostavan, i neverovatan. Izbačene su nekvalitetne stvari. Samim tim ono što ostaje jer je na drugoj strani lestvice mora biti kvalitetno.

Pokušavam da sažmem marketinški slogan mog programa, znači to bi bilo: Kvalitetnom ishranom do željene linije bez osećaja gladi. Da, to bi bilo to.

Zadovoljan sam, i Doktorka je. Procenat masti od početka programa je pao za 1.5%, Body Mass Index sa 44,3 na 40,2 (fali mi 0,2 da ne budem više u četvrtom stepenu gojaznosti). Od početka programa obim struka se smanjio za 7cm, obim kukova za 9cm, obim bedara za 6cm, obimi samih nogu, butina i listova samo po centimetar ali Doktorka kaže da ćemo to na kraju specijalizovanim programima sve da sredimo.

http://debeljuca.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.