OTIŠLE SU NA TRČANJE, ALI…Samo nekoliko minuta kasnije, borile su se za život!

Dve žene iz Indijane bore se za život nakon što su brutalno napadnute na jutarnjem džogingu.

Dve rođake 19-godišnja Isabela Džordž i 20-godišnja Rebeka Forgi odlučile su da odu na trčanje pored seoskog puta u Carol okrugu, Indijana kada ih je odjednom čopor od 4 pitbul terijera napao.Kada su shvatile namere pasa, dve žene su trčale preko polja nazad kući, ali psi su ih jurili i oborili žene na zemlju. Psi su onda počeli da kidaju kožu i meso sa njih.

Rebeki je nedostajalo 75% skalpa, a mišići su joj otkinuti sa noge.

Uprkos povredama, ona je u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi, ali trebaće joj transplatacija mišiča i kože i nikada više neće moći da joj izraste kosa.

Njene fotografije nisu objavljene zbog uznemirujućeg sadržaja.

 

rane

teske-rane

isabela-je-prosla-bolje

Isabela je prošla bolje. Ona se oporavlja kod kuće sa ranama od ujeda i velikim modricama preko celog tela. Tragovi zuba i mesa koje nedostaje su vidljivi po rukama i nogama.

Prema pisanju medija, žene su se borile sa psima čitavih pola sata. Vlasnik pitbulova Ričard Darter, stigao je na lice mesta i pokušao je da zaustavi napad, ali je i on napadnut. On ima rane od vrata do nogu, a 3 prsta su morali da mu ušivaju nazad na mesto!

Krvave žene i vlasnik, spaseni su kada je jedna žena koja je bila u prolazu videla napad i odvezla se pravo u polje. Njen dolazak sa pikapom uplašio je pse. Onda je viknula žrtvama da uđu u kamion i odvezla ih je odmah u Urgentni centar.
Žena heroj kao da je bila poslata od Boga da ih spase, jer to i nije neki prometan put.

Policija je pronašla 4 psa nedaleko od tog polja sledećeg jutra. Jednog je policija ubila na licu mesta, a ostalo troje je eutanazirano.

Vlasnik je prethodno upozoravan već na pse jer ih je izgladnjivao.

“Sudeći po povredama koje su naneli žrtvama, brinem se da su ove životinje napale bukvalno da bi preživele”, rekao je šerif.

 

magazin.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.