Konačno otkriveno zašto to radi-PRINC HARI uvjek stavlja ruku ovako kada je među ženama!

Možda ste nekada primjetili da Princ Hari ima jednu neobičnu naviku. Radi se o tome da kada je Princ u društvu neke žene, on stavi ruku u svoj sako a sada je otkriveno zbog čega je to cijelo vrijeme radio.

Kada je imao vjeridbu sa svojom zaručnicom Megan on je to uradio prvi put. Mnogi ljudi su to primjetili ali niko nije znao zašto to on radi. Kada bi pogledali više njegovih slika gdje se nalazi u društvu sa ženom onda bi i sami zaključili da to radi na skoro svakoj fotografiji.

To je neki njegov čudan običaj a zbog čega je to okriveno su otkrili tek prije nekoliko dana. Princ to nije radio samo sa svojom Megan nego i sa ostalim ženama.

Postojala je jedna skrivena stvar što se toga tiče a jedan psiholog je odlučio da objasni situaciju. Taj psiholog je rekao kako princ Hari pokušava na takav način da pokaže kako ima veliko mišljenje o sebi.

To je na njegov način zauzimanje stava a govori kako se na osnovu njegovog govora tijela može da zaključi kako se on osjeća u društvu te osobe. Princ Hari smatra da kada stavi ruku preko svoga stomaka onda mu ta ruka služi da se smiri jer su u toj situaciji osjeća neprijatno.

Na taj način se on pokušava riješiti stresa i anksioznosti a izgleda i da mu djeluje. Uhvaćen je da isto to radi sa Melanie Trump ali i prije toga je radio isto sa Barak Obamom. Pogledajte njegovu sljedeću sliku a ako bude u ženskom društvu onda obratite pažnju šta radi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.