Evo kako uz pomoć LIMUNA možete smanjit vaš struk i riješiti se masnoće sa trbuha vrlo brzo!

Među mnogim metodama koje ljudi koriste za gubljenje kila, upotreba limuna se pokazala najučinkovitijom, jer su njegovi učinci trajni. 

Napravljen sok od limuna u vašoj dnevnoj prehrani može riješiti probleme u probavnom sustavu.

Koristite ili sok ili oguljeni limun koji će učinkovito promicati proces mršavljenja i održavanje zdravlja probavnog sustava.

Sa ovih 6 načina izgubite težinu trajno:

Pijte vodu sa limunom svako jutro

Iscijedite sok od svježeg limuna u čaši vode i popijte svako jutro. Ovo je odličan način da se pripremite svoj probavni sustav za učinkovitiji rad tokom dana.

Uravnotežena razina šećera u krvi

Trebali bi jesti male, bogate proteinima obroke, češće, kako bi se osigurala ravnoteža u vašem sustavu. Limunov sok pomoći će otpuštanju šećera u krvotok stalno, a time i zadržati vašu razinu šećera u krvi stabilnom i pružiti osjećaj sitosti.

Ne smanjujte unos voća i povrća

Povrće i voće imaju visoku nutritivnu i nisku kalorijsku vrijednosti. Oni su bogat izvor zdravih vitamina i minerala. Isto tako, oni su u izobilju sa vlaknima, koja održavaju zdravlje vašeg probavnog sustava i osigurava da ostanete siti na duži vremenski period.

Konzumirajte hranu sa visokom masnoćom

Namirnice koje su idealne za dijeu su avokado, orasi i sjemenke, neke ribe, kao i maslinovo ulje. Budući da su bogati omega-3, oni pomažu hraniti vaše tijelo na zdrav način.

Izbjegavajte slatkiše
Ako želite voditi zdrav način života, morate izbjegavati sve vrste slatkiša, gaziranih pića, kolača i grickalica.

Uzimajte svježu, cijelu hranu

Uvijek biste trebali koristiti svježe i cjelovite namirnice, umjesto prerađene hrane i bijelog hljeba. Najbolje hrane uključuju leće i grah, integralni kruh i tjesteninu, jer oni su bogate vlaknima.

novonovo.info

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *