Da! Tajna njenog gubitka 100kg je tako JEDNOSTAVNA!

Brz život, mnogi zadaci na poslu i umor može vas lako odvratiti u ostvarivanje zdravog životnog stila. Ali to nije razlog da mislimo da je gubitak težine nemoguć, samo treba da uvjerite se da ćete postići svoj cilj. Moždaće vas sljedeća priča motivirati.

Lindsey je 30-godišnja majka koja je otkrila savršenu dijetu i vježbe. Kada je bila mlada bila je vrlo aktivna, ali se udebljala za vrijeme trudnoće. Nije mogla da izgubi kilograme i sve je bilo bezuspješno. Ali ona nije prestajala i nakon 3 mjeseca je izgubila 40 kilograma, što ju je motiviralo da nastavi s tom dijetom.

U januaru 2013. godine prestala je jesti brzu hranu svaki dan i prerađene žitarice. Njena dijeta se sastojala od

cijelih žitarica, voća i povrća, te je počela jesti nešto manje veličine porcija. Odabrala je da jede preporučene veličine porcija i polako smanjila slatkiše.

Osam mjeseci je jela zdraviju hranu i šetala svaki dan što je rezultiralo sa 30 kilograma manje. Do sredine 2014. godine, Lindsey je izgubila još jedno 20 kilograma, a osjećala se daleko zdravijom i jačom. Na početku 2015. godine, nakon dvije godine konzumiranja zdrave hrane i hodanja svaki dan, Lindsey je izgubila više od 100 kilograma

pozivitno.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *