NEOBIČNA ZVEZDA Ono što je Salah uradio kada mu je kuća opljačkana je NEVEROVATNO

Jedan od, ove sezone, najboljih fudbalera u Evropi, svakako je Liverpulov Mohamed Salah. Ali, ne samo na terenu, on je neverovatan i van igrališta.

Ovaj Egipćanin je u intervjuu za “Dejli mejl” otkrio neke vrlo zanimljive detalje iz mladosti, pa i činjenicu da mu je u jednom trenutku kuća opljačkana.

Iako je lopov uhvaćen dva dana kasnije, a Mohamedov otac se spremao da podnese privatnu tužbu, egipatski reprezentativac se usprotivio tome i rešio da uradi nešto neverovatno.

Tada član Aleksandrije, Salah je zamolio oca da odustane od tužbe, potom je posetio razbojnika u pritvoru i dao mu novac da “pokrene život u pravom smeru”, a čak je pokušao i da mu pronađe posao.

Nije to jedina neobičnost vezana za ovog sjajnog fudbalera.

Naime, on je ponekad morao da koristi pet različitih autobusa da bi dolazio na trening.

“Pet dana u nedelji, svake sedmice, tri ili četiri godine, ovako bi mi se odvijao život: U 7 bih bio u školu, u devet bi je napuštao, uz dozvolu nastavnika, a na molbu kluba, da bih mogao da stignem na teren. Posle tri, četiri, a nekad i pet različitih autobusa, stizao bi na trening oko dva popodne, ili u pola tri. Trening je uvek počinjao oko pola četiri, ili četiri sata… Vežbao bih do šest, a onda kretao kući, gde bih stigao oko 22, ili 22.30. I, onda nešto malo klope, spavanje, pa sutradan sve ispočetka”, otkrio je Mohamed Salah.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.