Uzmite OVO 3 puta sedmično i eliminišite MASNOĆE sa trbuha u rekordnom vremenu!

Abdominalne masnoće su najteži oblik masti kada je u pitanju brzina kojom ih se rješavamo. Ovo može uticati na žene i muškarce bilo koje dobi, ali su ipak žene sklonije nagomilavanju masti na trbuhu.

Za sagorjevanje svih masti sa stomaka potrebno je puno rada i odricanja, mi ćemo vam pokazati fantastično prirodno sredstvo koje će vam pomoći u skidanju masti u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Potrebni sastojci:

1 štapić cimeta
1 kašika korijena maslačka
1 kašika ribanog đumbira
1 ½ šolje vode
2 kašike medapriprema
Nekoliko listića mente
Priprema i način korištenja:

Priprema je veoma jednostavna, samo pomiješajte sve sastojke u loncu i kuhajte ih dok ne prokuha, a nakon toga ostavite na laganoj vatri nekih 10tak minuta.

Pripremljen napitak pijete 3 puta dnevno tri puta sedmično, a prvo piće se pije ujutro na prazan stomak. Drugi put pijete nakon ručka a treći put pijete neposredno prije odlaska u krevet.

Pored konzumiranja ovog napitka, vi morate jesti zdravo i vježbati minimalno tri puta sedmično (neke vježbe kod kuće, hodanje, trčanje i sl).

Prve rezultate ćete uočiti već nakon tri sedmice. Izmjerite obim vašeg stomaka prije nego krenete sa ovim napitkom pa onda izmjerite nakon tri sedmice, sigurno ćete biti iznenađeni rezultatima.

http://megagiga.info