Bojana Stamenov smršala 28 kg i za to ima NAJBOLJI RECEPT

Gostujući u emisiji 150 minuta na TV Prva, pevačica Bojana Stamenov govorila je o svom fizičkom izgledu, odrastanju sa viškom kilograma, ali i borbi sa neprijatnim komentarima druge dece.

Pevačica je oduvek govorila kako je bila bucka dok je odrastala, a na pitanje novinarke kako se borila sa komentarima dece kaže da su joj roditelji pomogli, ali i ignorisanje.

 

– Ponekad mi je smetalo. Bila sam malo i džambas u osnovnoj školi.

To je uticalo na moje samopouzdanje, a ja sam podsvesno htela da im dokažem da nisu u pravu.

Pred malu maturu devojčice iz sva tri odeljenja pričale su o tome šta će da obuku. U jednom trenutku se jedna drska devojčica okrenula ka meni sa pitanjem šta ću ja da obučem, na šta sam ja na keca odgovorila satensku haljinu, srebrnu.

I ja sam se zaista tako pojavila na maturi u štiklama, sandalama, i realno, bila sam baš lepa – priča Bojana.

Na pitanje da li je sebi dokazala u tim trenucima da je najvažnije da čovek voli i poštuje sebe pevačica je potvrdno odgovorila.

 

Moram da vam priznam da je jako teško kad se to izgubi. Taj trenutak spoznaje da si sebi najvažniji i da voliš sebe. Izreka ‘Ako nisi za sebe, nisi ni za druge’ stvarno nije fraza.

Čak i majka mora sebe nekad da stavi na prvo mesto da bi za svoju decu bila uz njih. A to važi i u ostalim segmentima života. I morate da vodite računa o sebi. Moram da se pohvalim da sam proteklih nekoliko meseci se zaista posvetila sebi. Možda se to ne vidi jer sam se u nekom trenutku povukla, ali sam počela da vodim računa o ishrani, načinu života, i mnogo se lepše osećam jer ne bih mogla da izdržim taj tempo posla javne ličnosti.

Rešila sam da se okrenem sebi, i bogami nekih dvadeset i sedam, osam kilograma manje sam se okrenula sebi – ispričala je simpatična pevačica kroz smeh.

(24sata.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *