95% ljudi je zadovoljno ovom dijetom : Skida 5 kg za 3 dana

Za pet dana ovom dijetom možete izgubiti i do tri kilograma, no pripazite jer se tako brzo izgubljeni kilogrami mogu brzo i vratiti.

Ako ste u potrazi za nekom dijetom koja vas neće mnogo izmučiti, a brzo će vas riješiti masnih naslaga, ovo bi mogao biti vaš izbor. Naime, čaša ovog pripravka dnevno na prazan želudac kroz pet dana pomoći će vam da smršavite i do tri kilograma. Dijetu možete ponovito, ali tek nakon pauze.

Mnogi ovu dijetu hvale i kao izvrstan način za rješavanjem suvišne vode iz tijela, reguliranja probave te oslobađanja nadutosti.

Sastojci:

1 struk peršina
1 limun
1 čaša vode

Priprema:

Peršin sitno narežite ili usitnite u blenderu, a limun iscijedite pa njegov sok stavite u čašu vode i pijte svakoga jutra na prazan želudac pet dana, a nakon toga napraviti pauzu od deset dana.
Sok će vam pomoći kod sagorijevanja kalorija, a tijelo će istovremeno hidratizirati i opskrbljivati vitaminima i mineralima. Peršin je i izvrstan diuretik i poboljšava probavu. Za pet dana možete izgubiti i do tri kilograma, no pripazite jer se tako brzo izgubljeni kilogrami mogu brzo i vratiti.

(dnevno.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.